Werkwijze

Ons concept is vrij gemakkelijk. Bestel je eigen pizza op de manier hoe jij hem lekker vindt. Maar hoe werkt dat nu precies? Zijn de mogelijkheden eindeloos? Kan ik zoveel op mijn pizza gooien als ik wil? Kan ik mijn pizza ook in vieren laten delen, zodat elke kwart zijn eigen smaakcombinatie heeft? Natuurlijk hebben wij (helaas) toch een aantal regels op moeten stellen met betrekking tot het bestellen van je pizza. Onze mogelijkheden mogen dan misschien eindeloos lijken, ze zijn het natuurlijk niet. Ook wij hebben te maken met een verse dagaanvoer en we moeten het doen met de ingrediënten die we in huis hebben. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een overzichtelijk keuzemenu met daarachter de prijzen vermeld in euro’s.

Zo kies je eerst een deegbodem. We bieden een aantal verschillende soorten deeg en je mag ook kiezen in de dikte van je bodem. Wil je een Ristorante dunne pizza of ga jij toch voor de Big American dikke bodem?

Na de deegbodem kies je saus. Afhankelijk van je toppings kun je er natuurlijk ook voor kiezen om geen saus om je pizza te plaatsen. Dit wanneer je er bijvoorbeeld voor kiest om je pizza met een aantal lekkere kaassoorten te verrijken.

Daarna is het belangrijkste onderdeel aan de beurt. De topping. Je bent compleet vrij in de keuze van hoeveelheid en qua smaakcombinatie. Doe eens gek en probeer verschillende dingen uit. Onze lijst met toppings is onderverdeeld in: groentes, fruit, vleeswaren, zeevruchten, kazen en kruiden. Per topping betaal je een bedrag, zo heb je altijd zelf in de hand hoe duur je pizza wordt!