Werken @ My own pizza?

Wil jij werken in een toffe omgeving  waar je goed betaald wordt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij bieden je leuke en betrouwbare collega’s en een garantie op een bepaald aantal werkuren. Wanneer je bij ons komt werken leer je de kneepjes van het vak. Bij ons zijn er verschillende functies te vervullen. Ook voor het nieuwe restaurant in Utrecht zoeken we nog veel gemotiveerde en hardwerkende mensen met een passie voor pizza’s!

-spoelkeuken

– bediening

– bar

– ober

– hulpkok

– chef

 

In de spoelkeuken is het altijd gezellig. Het klinkt waarschijnlijk niet als het meest aantrekkelijke werk, maar het geeft je een goede kans om als jong personeelslid in een bloeiende onderneming te komen werken. De doorgroeimogelijkheden daarna zijn eindeloos.

Goed bar- en bedieningspersoneel vinden wij belangrijk. De juiste etiquette wordt je daarom aangeleerd in een cursus met een verplicht karakter. Mocht je bij ons komen werken en aan deze cursus deelnemen, ontvang je van ons een certificaat. Deze staat dan weer mooi op je cv. In Nederland zijn er verschillende wedstrijden rondom etiquette. Met trots kunnen wij vermelden hier ook deel aan te hebben genomen. Zo zijn wij in 2011 en in 2013 in de prijzen gevallen. De bokalen glimmen in ons restaurant in Aalsmeer.

Wil je bij ons aan de slag als hulpkok of chef, dan eisen wij minimaal een mbo niveau 4 opleiding en de nodige ervaring. Stagelopen bij ons bedrijf is ook mogelijk. Loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.